Sastāvdaļas
- 500 g vistu siržu
- 1 liels sīpols
- 50 g cieta siera
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari pēc garšas
- kinzas zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Vistu sirdis noskalo, cep pannā, augu eļļā, kamēr tās kļūst brūnganas.
- Pannai uzliek vāku, turpina sautēt pusgatavas.
- Kad šķidrums ir iztvaikojis, sīpolu sagriež pusgredzenos un apcep kopā ar vistu sirdīm, pannai noņemot vāku.
- Kad sīpoli kļuvuši zeltaini, pievieno skābo krējumu, rīvētu sieru un turpina sautēt 15 minūtes.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Pasniedz ar piedevām pēc izvēles, ja vēlas, pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!