Sastāvdaļas
- 7 kartupeļi
- 3 vistu krūtiņas
- 1 sīpols
- skābais krējums pēc garšas
- kečups pēc garšas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos, kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos.
- Skābo krējumu samaisa ar kečupu vienādās daļās.
- Sīpolu sakapā un apcep karstā augu eļļā, kamēr kļūst zeltains.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Veidnē liek sīpolu, kartupeļus, virsū liek vistas gaļas gabaliņus un pārlej ar skābā krējuma un kečupa maisījumu.
- Veidni liek krāsnī, pēc 15 minūtēm veidni izņem, pieber sāli, piparus, visu samaisa, turpina cept, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!