Sastāvdaļas
- 3 vistu krūtiņas (bez kauliem un ādas)
- 2-3 glāzes saldinātu kokosriekstu pārslu
- 1/2 glāzes kartupeļu cietes
- 1 tējkarote maltu čili piparu
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 3 olas
- sviests cepšanai
Pagatavošana
- Bļodā samaisa kartupeļu cieti, čili piparus, maltus melnos piparus, sāli.
- Citā bļodā sakuļ olas.
- Trešajā bļodā ber kokosriekstu pārslas.
- Katru vistas gaļas gabalu apviļā kartupeļu cietes maisījumā, tad sakultajās olās, nobeigumā - kokosriekstu pārslās.
- Pārliecinieties, lai vistas gaļas gabali būtu bagātīgi pārklāti ar kokosriekstu pārslām.
- Cep apviļāto vistas gaļu sakarsētā pannā, sviestā, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
- Cepto vistas gaļu liek uz papīra dvieļa, lai notek liekās taukvielas.
- Pasniedz karstu ar saldu vai asu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!