Sastāvdaļas
- 1 kg vistu kājiņu
- 300 g cieta siera
- kārtainā mīkla
- augu eļļa
- majonēze, ķiploki, sāls, pipari
Pagatavošana
- Gatavo marinādi - majonēzi samaisa ar sakapātiem ķiplokiem, sāli, pipariem.
- Vistu kājiņas nomazgā un liek majonēzes marinādē uz 30 minūtēm.
- Tad vistu kājiņas izņem, ar rokām noņem marinādes paliekas.
- Sieru sagriež plānās šķēlītēs un pabāž vistu kājiņām zem ādas.
- Kārtaino mīklu izrullē plānās sloksnītēs.
- Katrai vistu kājiņai aptin mīklas sloksnīti spirālveidā.
- Ar mīklu aptītās vistu kājiņas liek ietaukotā veidnē, aprasina ar ūdeni.
- Cep sakarsētā krāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!