Vistu kājiņas biezā ķiploku marinādē

Vistu kājiņas biezā ķiploku marinādē Foto: Vistu kājiņas biezā ķiploku marinādē

Sastāvdaļas

 ● 12 vistu kājiņas
 ● 5 cm liela svaiga ingvera sakne
 ● 3 lielas ķiploka daiviņas
 ● 4 ēdamkarotes sojas mērces
 ● 3 ēdamkarotes augu eļļas
 ● sāls
Garšvielas:
 ● 1-2 šalotes sīpoli
 ● 2 cm liela ingvera sakne
 ● 1 saišķis pētersīļu
 ● neliels saišķītis bazilika
 ● 1 tējkarote cukura
 ● sāls pēc garšas
 ● 1/2 vidēja citrona
 ● olīveļļa

Pagatavošana

  1. Šalotes sīpolus un ingveru sagriež, zaļumus sakapā, uzkaisa sāli, cukuru, uzlej citrona sulu.
  2. Visu sasmalcina blenderī, pastveida masā.
  3. Pielej mazliet olīveļļas, rīvētu citrona miziņu - samaisa.
  4. Sagatavo gaļu - ingveru un ķiploku sarīvē, samaisa ar sojas mērci, augu eļļu un sāli.
  5. Vistu kājiņas liek aizveramā maisiņā, lej marinādi - garšvielas, samaisa, lai nosedz visu gaļu.
  6. Maisiņu aiztaisa, liek ledusskapī uz 4-12 stundām.
  7. Tad vistu kājiņas izņem no maisiņa.
  8. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  9. Vistu kājiņas liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep, apgrozot, 25 minūtes.
  10. Pasniedz ar zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes