Sastāvdaļas
- 1 vista (apmēram 1000 - 1200 g)
- 3 ēdamkarotes auksti spiestas eļļās
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote karija
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1/4 l vistas buljona
- 2 āboli
- 1/8 l saldā krējuma
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistu sagriež gabalos, noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
- Pannā sakarsē eļļu un vistas gaļu strauji apcep no visām pusēm.
- Pievieno un apbrūnina sagrieztus sīpolus, uzkaisa kariju un miltus.
- Kad milti mazliet apcepušies, pielej vistas buljonu un uzvāra.
- Mērcē saliek vistas gaļu, pannai uzliek vāku.
- Vistas gaļu uz lēnas uguns sautē 40 - 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!