Vistiņa karijā mērcē saldajā krējumā

Vistiņa karijā mērcē saldajā krējumā Foto: Vistiņa karijā mērcē saldajā krējumā

Sastāvdaļas

  • 1 vista (apmēram 1000 - 1200 g)
  • 3 ēdamkarotes auksti spiestas eļļās
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote karija
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1/4 l vistas buljona
  • 2 āboli
  • 1/8 l saldā krējuma
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistu sagriež gabalos, noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
  2. Pannā sakarsē eļļu un vistas gaļu strauji apcep no visām pusēm.
  3. Pievieno un apbrūnina sagrieztus sīpolus, uzkaisa kariju un miltus.
  4. Kad milti mazliet apcepušies, pielej vistas buljonu un uzvāra.
  5. Mērcē saliek vistas gaļu, pannai uzliek vāku.
  6. Vistas gaļu uz lēnas uguns sautē  40 - 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes