Sastāvdaļas
● 1 vistas kājiņa
● 1 burkāns
● 1 sīpols
● 6 ēdamkarotes rīsu
● sāls pēc garšas
● augu eļļa
● garšvielas vistas gaļai
Pagatavošana
- Vistas kājiņu nomazgā, sagriež gabaliņos, ierīvē ar garšvielām.
- Pannā sakarsē augu eļļu, sautē gaļu.
- Burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pievieno gaļai.
- Sīpolu sīki sakapā, pievieno gaļai un burkāniem.
- Visu sautē, kamēr gatavs.
- Ņem trīs karstumizturīgus māla podiņus, liek tajos gaļas maisījumu, katrā podiņā ieber 2 ēdamkarotes rīsu.
- Pielej ūdeni tik daudz, lai tā līmenis būtu 1,5-2 cm virs rīsiem.
- Pieber sāli, uzliek podiņiem vāciņus, liek sakarsētā krāsnī uz 30 minūtēm.