Sastāvdaļas
- 2 lielas vistas krūtiņas bez ādas un kauliem
- 2 tējkarotes olīveļļas
- 6 ēdamkarotes pilngraudu maizes drupaču, sajauktu ar kaltētiem zaļumiem
- 2 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež vienādos gabaliņos, sasāla, sapiparo.
- Olīveļļu lej bļodā, samaisa ar gaļas gabaliņiem.
- Sieru samaisa ar pilngraudu maizes drupačām, sajauktām ar kaltētiem zaļumiem.
- Gaļas gabaliņus apviļā pilngraudu maizes drupaču maisījumā.
- Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai.
- Vistas gaļas gabaliņus liek ietaukotā veidnē.
- Cep 8-10 minūtes, gabaliņus apgriež otrādi un cep vēl 4-5 minūtes.
- Uzkodas pasniedz ar asu tomātu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!