Vistas krūtiņa kažokā

Vistas krūtiņa kažokā Foto: Vistas krūtiņa kažokā

Sastāvdaļas

  • 1 vistas krūtiņa
  • 230 g šampinjonu
  • 200 g cieta siera
  • 4 šķiņķa šķēles
  • sāls pēc garšas
Mērcei:
  • 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
  • 1/2 glāzes majonēzes
  • 1 ēdamkarote medus

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu noņem no kauliem, novelk ādu, apsāla.
  2. Ar mikseri sakuļ medu, majonēzi un sinepes.
  3. Šķiņķa šķēles apcep un sagriež lielos gabalos. 
  4. Šampinjonus sagriež gabalos.
  5. Ietaukotā veidnē liek vistas gaļas gabalus, virsū izkārto apcepto šķiņķi.
  6. Sagrieztās sēnes izkārto apkārt gaļai, visu pārlej ar sinepju mērci.
  7. Visu pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes