Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 230 g šampinjonu
- 200 g cieta siera
- 4 šķiņķa šķēles
- sāls pēc garšas
Mērcei:
- 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
- 1/2 glāzes majonēzes
- 1 ēdamkarote medus
Pagatavošana
- Vistas gaļu noņem no kauliem, novelk ādu, apsāla.
- Ar mikseri sakuļ medu, majonēzi un sinepes.
- Šķiņķa šķēles apcep un sagriež lielos gabalos.
- Šampinjonus sagriež gabalos.
- Ietaukotā veidnē liek vistas gaļas gabalus, virsū izkārto apcepto šķiņķi.
- Sagrieztās sēnes izkārto apkārt gaļai, visu pārlej ar sinepju mērci.
- Visu pārkaisa ar sarīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!