Vistas krēmzupa ar makaroniem un grauzdiņiem

Vistas krēmzupa ar makaroniem un grauzdiņiem Foto: Vistas krēmzupa ar makaroniem un grauzdiņiem

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas gaļas
  • 120 g kartupeļu
  • 50 g burkānu
  • 50 g sīpolu
  • 30 g tomātu
  • 50 g paprikas
  • 40 g sīko makaronu (figūriņas)
  • 100 ml saldā krējuma 
  • 5 ml ķirbju sēklu eļļas
  • cieti vārītas paipalu olas
  • baltmaizes grauzdiņi
  • zaļumi, piparu maisījums
  • sāls 

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, vāra gatavu, nosmeļ putas.
  2. Izvārītu vistas gaļu izņem no katla, sadala gabaliņos.
  3. Vistas buljonā liek sīki sagrieztus sīpolus, papriku, burkānus un kartupeļus.
  4. Pievieno pusi sakapātu zaļumu, sīkos makaronus, pieber sāli, piparus. 
  5. Pievieno saldo krējumu, izmaisa, pievieno tomātus, vistas gaļu, paipalu olas, zaļumus, pārkaisa ar piparu maisījumu, pievieno ķirbju sēklu eļļu - samaisa.
  6. Zupu lej šķīvī, pievieno grauzdiņus - pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes