Sastāvdaļas
- 250 g vistas gaļas
- 120 g kartupeļu
- 50 g burkānu
- 50 g sīpolu
- 30 g tomātu
- 50 g paprikas
- 40 g sīko makaronu (figūriņas)
- 100 ml saldā krējuma
- 5 ml ķirbju sēklu eļļas
- cieti vārītas paipalu olas
- baltmaizes grauzdiņi
- zaļumi, piparu maisījums
- sāls
Pagatavošana
- Vistas gaļu liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, vāra gatavu, nosmeļ putas.
- Izvārītu vistas gaļu izņem no katla, sadala gabaliņos.
- Vistas buljonā liek sīki sagrieztus sīpolus, papriku, burkānus un kartupeļus.
- Pievieno pusi sakapātu zaļumu, sīkos makaronus, pieber sāli, piparus.
- Pievieno saldo krējumu, izmaisa, pievieno tomātus, vistas gaļu, paipalu olas, zaļumus, pārkaisa ar piparu maisījumu, pievieno ķirbju sēklu eļļu - samaisa.
- Zupu lej šķīvī, pievieno grauzdiņus - pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!