Vistas gaļas uzkoda „Aizmirstiet par desu!”

Vistas gaļas uzkoda „Aizmirstiet par desu!” Foto: Vistas gaļas uzkoda „Aizmirstiet par desu!”

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • garšvielas pēc garšas
  • sāls
  • ķiploki
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Samaisiet garšvielas, kuras Jums vislabāk garšo (piem. malts koriandrs, piparu maisījums, hmeli-suneli, malta paprika), sāli, ķiploku spiedē saspiesti ķiploki, augu eļļu.
  2. Vistas fileju ierīvē ar garšvielu maisījumu, atstāj uz 1 stundu.
  3. Krāsni uzkarsē līdz 250°C temperatūrai.
  4. Veidnē ieklāj foliju, liek vistas fileju (veselus gabalus), cep 12 minūtes, ja filejas gabali lielāki, tad - 15 minūtes.
  5. Krāsni izslēdz, veidni atstāj krāsnī, durtiņas nedrīkst atvērt 4 stundas!
  6. Pēc 4 stundām uzkoda ir gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes