Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- garšvielas pēc garšas
- sāls
- ķiploki
- augu eļļa
Pagatavošana
- Samaisiet garšvielas, kuras Jums vislabāk garšo (piem. malts koriandrs, piparu maisījums, hmeli-suneli, malta paprika), sāli, ķiploku spiedē saspiesti ķiploki, augu eļļu.
- Vistas fileju ierīvē ar garšvielu maisījumu, atstāj uz 1 stundu.
- Krāsni uzkarsē līdz 250°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj foliju, liek vistas fileju (veselus gabalus), cep 12 minūtes, ja filejas gabali lielāki, tad - 15 minūtes.
- Krāsni izslēdz, veidni atstāj krāsnī, durtiņas nedrīkst atvērt 4 stundas!
- Pēc 4 stundām uzkoda ir gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!