Vistas gaļas teriaki

Vistas gaļas teriaki Foto: Vistas gaļas teriaki

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas
  • 125 ml sojas mērces
  • 4 ēdamkarotes ābolu etiķa
  • 1 tējkarote maltu melno piparu
  • 150 g brūnā cukura
  • 2 tējkarotes kartupeļu cietes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 8-10 cm liels svaiga ingvera gabaliņš

Pagatavošana

  1. Mazā katliņā samaisa cukuru, sojas mērci, etiķi, piparus, kartupeļu cieti, kas izšķīdināta 50 ml auksta ūdens, sarīvētu ingveru un ķiplokiem. 
  2. Maisot uzvāra, mērcei ir jāsabiezē.
  3. Veidni ietauko ar sviestu, liek tajā vistas gaļu.
  4. Gaļu pārlej ar mērci, cep 220°C temperatūrā, 30 minūtes.
  5. Ik pēc 5-7 minūtēm gaļu apmaisa, lai tā savilktos ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes