Vistas gaļas tefteļi ar dārzeņiem

Vistas gaļas tefteļi ar dārzeņiem Foto: Vistas gaļas tefteļi ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas vistas gaļas
  • 2 olas
  • 1 biete
  • 2 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 150 ml piena
  • 2 baltmaizes šķēles
  • sāls, pipari
  • augu eļļa veidnes ieziešanai
  • rīvēts siers

Pagatavošana

  1. Baltmaizes šķēles mērcē karstā pienā 10 minūtes.
  2. Kartupeļus smalki sarīvē.
  3. Burkānu un bieti smalki sarīvē.
  4. Sīpolu sīki sagriež, kapāt nevajag, jo tad maltās gaļas masa būs šķidra.
  5. Visus dārzeņus samaisa ar malto gaļu, pievieno olas, izmērcēto baltmaizi.
  6. Ja masa sanāk pārāk bieza, pielej vēl pienu, jo savādāk, tefteļi būs sausi.
  7. No masas veido tefteļus, cep 180°C temperatūrā, 1 stundu, tad tefteļus izņem, apkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 30 minūtes, 150°C temperatūrā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes