Sastāvdaļas
- lauru lapas pēc garšas
- 2 marinēti gurķi
- pētersīļi pēc garšas
- 3 cīsiņi
- 10 olīvas
- 1 sīpols
- melno piparu graudiņi pēc garšas
- 1 vistas krūtiņa
- 150 g svaigu balto sēņu
- selerija pēc garšas
- 1 burkāns
Pagatavošana
- Vistas krūtiņu izvāra buljonā.
- Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek buljonā.
- Vārītus cīsiņus sagriež mazos gabaliņos, pievieno vistas buljonam.
- Saulespuķu eļļā cep sagrieztu sīpolu un rīvētu burkānu, pievieno zupai.
- Zupai pievieno sagrieztus gurķus, olīvas, sēnes.
- Pievieno lauru lapas, garšvielas, uzvāra, turpina vārīt uz vidējas uguns 15 minūtes.
- Pirms pasniegšanas, zupā var likt dažas citrona šķēlītes un zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!