Sastāvdaļas
- 1,5 kg vistas filejas
- 4 sīpoli
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 50 ml 9% etiķa
- 7 kartupeļi
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek bļodā.
- Pievieno piparus, sāli, gredzenos sagrieztus sīpolus, etiķi, samaisa.
- Gaļu atstāj marinēties uz 1-2 stundām.
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē.
- Marinēto vistas gaļu uzdur uz iesmiņiem, pamīšus ar sīpolu gredzeniem.
- Iesmus ar gaļu liek virsū kartupeļiem.
- Cep sakarsētā krāsnī 30 minūtes.
- Kad gaļas virsējā daļa ir apcepusies, tos uzmanīgi apgroza.
- Kartupeļi uzsūc sulu, kas izdalās no gaļas un būs ļoti garšīgi.
- Krāsns vietā var izmantot grilu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem.
Paldies!