Vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem krāsnī

Vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem krāsnī Foto: Vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem krāsnī

Sastāvdaļas

  • 1,5 kg vistas filejas
  • 4 sīpoli
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • 50 ml 9% etiķa
  • 7 kartupeļi

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek bļodā.
  2. Pievieno piparus, sāli, gredzenos sagrieztus sīpolus, etiķi, samaisa.
  3. Gaļu atstāj marinēties uz 1-2 stundām.
  4. Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē.
  5. Marinēto vistas gaļu uzdur uz iesmiņiem, pamīšus ar sīpolu gredzeniem.
  6. Iesmus ar gaļu liek virsū kartupeļiem.
  7. Cep sakarsētā krāsnī 30 minūtes. 
  8. Kad gaļas virsējā daļa ir apcepusies, tos uzmanīgi apgroza.
  9. Kartupeļi uzsūc sulu, kas izdalās no gaļas un būs ļoti garšīgi.
  10. Krāsns vietā var izmantot grilu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem.
Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes