Sastāvdaļas
- 3-4 kartupeļi
- 2 sīpoli
- 4 burkāni
- 5-6 olas
- vārīta vistas gaļa
- majonēze
- dilles
- ķiploki
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānus nomizo, sagriež plānos salmiņos, sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Dārzeņus pēc kārtas cep nelielā eļļas daudzumā, tad liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Ja vēlas, kartupeļus var fritēt.
- Vārīto vistas gaļu sadala pa šķiedrām, cieti vārītām olām noņem čaumalu, atdala olu dzeltenumus.
- Olu baltumus sagriež salmiņos, samaisa ar gaļu, ceptajiem dārzeņiem, pievieno majonēzi.
- Ja vēlas, var pievienot sakapātus ķiplokus un sinepes.
- Salātus liek traukā, vidū izveido padziļinājumu, salātus veido ligzdas formā.
- Olu dzeltenumus samaisa ar majonēzi, pievieno sakapātas dilles.
- No iegūtās masas veido putna olas formu, liek padziļinājumā, salātu vidū.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!