Sastāvdaļas
- 150 g vistas filejas
- 2 olas
- 100 g sēņu
- 1 sīpols
- 100 g siera
- 2 ķiploka daiviņas
- 50 g valriekstu
- majonēze pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sakapā, sēnes vāra sālsūdenī 15 minūtes.
- Pannā, sakarsētā eļļā, cep sēnes un sīpolus - atdzesē.
- Vistas fileju izvāra, atdzesē un sīki sagriež.
- Olas cieti izvāra un sarīvē.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, sieru sarīvē.
- Bļodā samaisa sieru, ķiplokus un majonēzi.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - vistas fileja, uzklāj majonēzi.
- 2 kārta - olas, uzklāj majonēzi.
- 3 kārta - sēnes ar sīpoliem, mazliet uzklāj majonēzi.
- 4 kārta - siera-ķiploku-majonēzes maisījums.
- 5 kārta - drupināti valrieksti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!