Sastāvdaļas
- 1/2 vistas filejas
- 150 g šķiņķa
- 4 marinēti gurķi
- 2 tomāti
- 2 olas
- 50 g siera
- 20 g zaļumu
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vārītu vistas fileju sagriež gabaliņos.
- Šķiņķi sagriež salmiņos.
- Cieti vārītas olas rupji sarīvē.
- Tomātus sagriež gabaliņos.
- Marinētos gurķus sagriež gabaliņos.
- Sieru smalki sarīvē.
- Zaļumus sakapā.
- Salātus samaisa, pārlej ar skābo krējumu, pieber sāli, vēlreiz samaisa.
- Salātus var likt arī kārtās, katru kārtu noziež ar skābo krējumu un uzber mazliet sāls.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!