Sastāvdaļas
- 1 galviņa ledussalātu
- 250 g vistas filejas
- 300 g konservētu ananāsu
- 100 g cieta siera
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- dažas vīnogas rotāšanai
Pagatavošana
- Ledussalātu lapas noskalo zem tekoša ūdens, sapluinī gabaliņos.
- Vistas fileju sagriež gabaliņos, cep pannā, sakarsētā augu eļļā, 3 minūtes, uz lielas uguns.
- Pievieno sojas mērci, uguni samazina un cep vēl 3 minūtes.
- Ananāsus izņem no bundžas, nosusina un sagriež sīkāk.
- Sieru sarīvē.
- Uzmanīgi samaisa ledussalātu lapas, vistas gaļu, ananāsus, sieru.
- Salātus rotā ar vīnogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!