Vistas gaļas salāti ar ananāsiem un ledussalātiem

Vistas gaļas salāti ar ananāsiem un ledussalātiem Foto: Vistas gaļas salāti ar ananāsiem un ledussalātiem

Sastāvdaļas

  • 1 galviņa ledussalātu
  • 250 g vistas filejas
  • 300 g konservētu ananāsu
  • 100 g cieta siera
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • dažas vīnogas rotāšanai

Pagatavošana

  1. Ledussalātu lapas noskalo zem tekoša ūdens, sapluinī gabaliņos.
  2. Vistas fileju sagriež gabaliņos, cep pannā, sakarsētā augu eļļā, 3 minūtes, uz lielas uguns. 
  3. Pievieno sojas mērci, uguni samazina un cep vēl 3 minūtes. 
  4. Ananāsus izņem no bundžas, nosusina un sagriež sīkāk.
  5. Sieru sarīvē.
  6. Uzmanīgi samaisa ledussalātu lapas, vistas gaļu, ananāsus, sieru. 
  7. Salātus rotā ar vīnogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes