Vistas gaļas salāti ar āboliem

Vistas gaļas salāti ar āboliem Foto: Vistas gaļas salāti ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas filejas 
  • 300 g lapu salātu
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 āboli
  • 20 ml olīveļļas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • malti melnie pipari
  • 125 ml jogurta bez piedevām
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 5 ml citronu sulas
  • 15 g medus
  • 1 tējkarote sasmalcinātu diļļu

Pagatavošana

  1. Lapu salātus noskalo, nosusina, sagriež plānās sloksnītēs.
  2. Papriku sagriež salmiņos.
  3. Ābolus nomizo, izņem serdi, sagriež salmiņos.
  4. Visas sastāvdaļas liek bļodā, aprasina ar citrona sulu, lai āboli nepaliktu tumši.
  5. Nelielā eļļas daudzumā apcep ķiploka daiviņu, kamēr tā kļūst zeltaina, tad to no eļļas izņem.
  6. Ķiploku eļļā cep vistas filejas sloksnītes, pieber sāli, piparus, cep aptuveni 5 minūtes.
  7. Samaisa jogurtu, sinepes, citronu sulu, medu, dilles - ja mērce sanāk ļoti šķidra - daļu šķidruma nolej.
  8. Vistas gaļu liek salātu bļodā, pārlej ar mērci - samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes