Sastāvdaļas
- 1,2 kg maltas vistas gaļas
- 4 šķēles baltmaizes, bez garozas
- 150 ml piena
- 1 ola
- 1 sīpols
- 500 g svaigu sēņu
- 2-3 ķiploka daiviņas
- saišķītis pētersīļu
- sāls
- augu eļļa sēņu cepšanai
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Sēnes, sīpolu sagriež gabaliņos, cep pannā, augu eļļā.
- Maizi mērcē pienā, 15 minūtes, tad mazliet nospiež, pievieno maltajai gaļai - samaisa.
- Pievieno olu, piparus, sāli - vēlreiz visu samaisa.
- Pusi maltās gaļas masas liek veidnē, izlīdzina, virsū liek ceptās sēnes ar sīpolu, tad atlikušo maltās gaļas masu.
- Veidnei uzklāj foliju, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Tad foliju noņem, turpina cept 10 minūtes.
- Gatavu sacepumu pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!