Vistas gaļas sacepums ar sēnēm

Vistas gaļas sacepums ar sēnēm Foto: Vistas gaļas sacepums ar sēnēm

Sastāvdaļas

● 1,2 kg maltas vistas gaļas
● 4 šķēles baltmaizes, bez garozas
● 150 ml piena
● 1 ola
● 1 sīpols
● 500 g svaigu sēņu
● 2-3 ķiploka daiviņas
● saišķītis pētersīļu
● sāls
● augu eļļa sēņu cepšanai
● malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Sēnes, sīpolu sagriež gabaliņos, cep pannā, augu eļļā.
  2. Maizi mērcē pienā, 15 minūtes, tad mazliet nospiež, pievieno maltajai gaļai - samaisa.
  3. Pievieno olu, piparus, sāli - vēlreiz visu samaisa.
  4. Pusi maltās gaļas masas liek veidnē, izlīdzina, virsū liek ceptās sēnes ar sīpolu, tad atlikušo maltās gaļas masu.
  5. Veidnei uzklāj foliju, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
  6. Tad foliju noņem, turpina cept 10 minūtes.
  7. Gatavu sacepumu pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes