Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 1 vidēja lieluma burkāns
- 50-70 g cieta siera
- 2-3 ķiploka daiviņas
- majonēze
- pētersīļi
- sāls
- pipari
- augu eļļa
Pagatavošana
- Vistas krūtiņu sagriež plānās šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus un noliek malā, ievilkties.
- Gatavo pildījumu - burkānu nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, pievieno rīvētu sieru, sakapātus pētersīļus, saspiestus ķiplokus.
- Visu samaisa, pievieno mazliet majonēzes, sāli pēc garšas.
- Pildījumu ietin vistas gaļā, nostiprina ar zobu bakstāmajiem iesmiņiem vai pārtikas diegu.
- Ruletītes apcep sakarsētā pannā, augu eļļā, kamēr rodas zeltaina garoziņa, noņem diegu.
- Ruletes liek veidnē, uzlej mazliet ūdens vai buljona, sutina krāsnī, 30-40 minūtes.
- Ruletes pasniedz karstas ar piedevām, vai aukstas, kā uzkodu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!