Sastāvdaļas
- vistas fileja
- šķiņķa strēmeles
- kūpināts siers
Mērcei:
- 2 krustnagliņas
- 6-7 melno piparu graudiņi
- 2 ēdamkarotes kečupa
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
Pagatavošana
- Vistas fileju izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Kūpināto sieru sagriež 1 cm lielos stienīšos.
- Uz vistas filejas gabaliem liek siera stienīšus - satin ruletes.
- Saliek trīs šķiņķa strēmeles tā, lai vienas maliņa mazliet sniegtos pāri otrai, vistas filejas ruletes aptin ar šķiņķa strēmelēm.
- Blīvi liek veidnē.
- Gatavo mērci - krustnagliņas un piparus saberž miezerī, pievieno kečupu, sojas mērci - visu kārtīgi samaisa.
- Ar šo mērci vistas ruletes bagātīgi noklāj.
- Cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!