Vistas gaļas rulete ar malto gaļu

Vistas gaļas rulete ar malto gaļu Foto: Vistas gaļas rulete ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 3 vistu kājiņas
  • 200 g maltas vistas filejas
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 20 g sinepju 
  • 100 g cieta siera
  • 50 ml skābā krējuma
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Vistu kājām izņem kaulus, mīkstumu izkārto plāksnē, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Uzber sāli, piparus, virsū liek malto gaļu, kas samaisīta ar ceptu burkānu un sīpolu, kam piebērta sāls. 
  3. Virsū uzkaisa rīvētu sieru.
  4. Visu satin ruletē, aptin ar pārtikas diegu, uzklāj sinepes, kas samaisītas ar skābo krējumu.
  5. Ruleti liek cepšanas maisiņā, cep 180°C temperatūrā, 2 stundas.
  6. Cepto ruleti atdzesē, noņem diegu, liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes