Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 100 g konservētas kukurūzas
- 100 g zaļo pākšu pupiņu
- 1 mazs sīpols
- 2 olas
- 1 tējkarote sāls
- 1 tējkarote cukura
- 3/4 tējkarotes maltas paprikas
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
Pagatavošana
- Vistas fileju samaļ, liek bļodā.
- Zaļās pupiņas sīki sakapā un, kopā ar kukurūzu liek bļodā pie maltās gaļas.
- Pievieno olas, sakapātu sīpolu, garšvielas - kārtīgi samaisa.
- Pannā, uz vidējas uguns, sakarsē 3 ēdamkarotes augu eļļas.
- Ar karoti liek vistas gaļas masu, un cep plāceņus, 5 minūtes no katras puses.
- Pasniedz ar mērci un svaigiem dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!