Sastāvdaļas
- 500 g maltas vistas gaļas
- 500 g nomizota cukini
- 2 olas
- 100 g rīvēta kūpināta siera
- 2 ēdamkarotes sakapātu olīvu
- 2-3 ēdamkarotes mannā
- augu eļļa cepšanai
Mērcei:
- 100 g rukolas
- 250 ml jogurta bez piedevām
- Tabasko mērce
- sāls, pipari, cukurs
Pagatavošana
- Cukini rupji sarīvē, uzkaisa 1 tējkaroti sāls un atstāj uz 15 minūtēm, lai izdalās sula.
- Malto gaļu samaisa ar olām, sakapātām olīvām, rīvēto sieru.
- Cukini nožmiedz sulu un pievieno maltās gaļas masai - samaisa.
- Maltās gaļas masai pakāpeniski, pa karotei, pievieno mannā, lai sanāk kā bieza mīkla.
- Pannā uzkarsē eļļu.
- Ar aukstā ūdenī samērcētu ēdamkaroti, pannā liek plāceņus, cep no abām pusēm, tad liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Rukolu sakuļ ar jogurtu, izmantojot blenderi, pievieno sāli, piparus pēc garšas, Tabasko mērci un šķipsniņu cukura.
- Karstus vistas gaļas plāceņus pasniedz ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!