Sastāvdaļas
- 800 g vistas maltās gaļas
- 3-4 ķiploku daiviņas
- 50 g auzu pārslu
- 100 ml piena
- 2 olas
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1 iepakojums saldēto dārzeņu havajiešu gaumē
- 100-150 g cieta siera
- majonēze, garšvielas
Pagatavošana
- Auzu pārslas pārlej ar pienu, atstāj uz 10-15 minūtēm.
- Maltajai gaļai pievieno - sāli, piparus, ķiplokus, izmērcētās auzu pārslas, 1 olu.
- Visu kārtīgi samaisa, liek uz 20 minūtēm ledusskapī.
- Veidni ieziež ar augu eļļu, liek maltās gaļas masu, izveido maliņas.
- Dārzeņu maisījumu havajiešu gaumē izber no iepakojuma, pieber sāli, garšvielas - samaisa.
- Gatavo masu pārliešanai - 1 olu samaisa ar 50 ml piena un skābo krējumu.
- Pievieno šķipsniņu sāli, cukuru, sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Dārzeņu maisījumu liek virsū maltajai gaļai, uzlej olu masu.
- Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
- Pīrāgu atdzesē veidnē, izveido majonēzes restīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!