Vistas gaļas pastēte ar burkāniem un sīpoliem

Vistas gaļas pastēte ar burkāniem un sīpoliem Foto: Vistas gaļas pastēte ar burkāniem un sīpoliem

Sastāvdaļas

 ● 400 g vistu aknu
 ● 200 g vistas filejas
 ● 100 g mīksta sviesta
 ● 1 liels burkāns
 ● 1 vidēji liels sīpols
 ● 1 ķiploka daiviņa
 ● 1 lauru lapa
 ● sāls, malti melnie pipari
 ● 50 ml piena

Pagatavošana

  1. Sālsūdenī izvāra vistas fileju, pievienojot lauru lapu.
  2. Pannā sautē vistu aknas, pievienojot ķiploku, 3 minūtes pirms gatavošanas beigām, pielej pienu, sutina, pieber sāli, piparus.
  3. Citā pannā cep rupji rīvētu burkānu ar sakapātu sīpolu, kamēr gatavs. 
  4. Sīki sagriež vistas fileju, vistu aknas - visu sablenderē.
  5. Pievieno ceptos burkānus ar sīpoliem, sviestu - visu vēlreiz kārtīgi samaisa.
  6. Ja pastēte ir pārāk cieta, grūti sablenderēt, pievieno 4-5 ēdamkarotes piena.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes