Sastāvdaļas
- 400 g vistu aknu
- 200 g vistas filejas
- 100 g mīksta sviesta
- 1 liels burkāns
- 1 vidēji liels sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 lauru lapa
- sāls, malti melnie pipari
- 50 ml piena
Pagatavošana
- Sālsūdenī izvāra vistas fileju, pievienojot lauru lapu.
- Pannā sautē vistu aknas, pievienojot ķiploku, 3 minūtes pirms gatavošanas beigām, pielej pienu, sutina, pieber sāli, piparus.
- Citā pannā cep rupji rīvētu burkānu ar sakapātu sīpolu, kamēr gatavs.
- Sīki sagriež vistas fileju, vistu aknas - visu sablenderē.
- Pievieno ceptos burkānus ar sīpoliem, sviestu - visu vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Ja pastēte ir pārāk cieta, grūti sablenderēt, pievieno 4-5 ēdamkarotes piena.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!