Vistas gaļas pastēte ar burkāniem un sīpoliem

Vistas gaļas pastēte ar burkāniem un sīpoliem Foto: Vistas gaļas pastēte ar burkāniem un sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 400 g vistu aknu
  • 200 g vistas filejas
  • 100 g mīksta sviesta
  • 1 liels burkāns
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 lauru lapa
  • sāls, malti melnie pipari
  • 50 ml piena

Pagatavošana

  1. Sālsūdenī izvāra vistas fileju, pievienojot lauru lapu.
  2. Pannā sautē vistu aknas, pievienojot ķiploku, 3 minūtes pirms gatavošanas beigām, pielej pienu, sutina, pieber sāli, piparus.
  3. Citā pannā cep rupji rīvētu burkānu ar sakapātu sīpolu, kamēr gatavs. 
  4. Sīki sagriež vistas fileju, vistu aknas - visu sablenderē.
  5. Pievieno ceptos burkānus ar sīpoliem, sviestu - visu vēlreiz kārtīgi samaisa.
  6. Ja pastēte ir pārāk cieta, grūti sablenderēt, pievieno 4-5 ēdamkarotes piena.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes