Sastāvdaļas
- 600 g vistas filejas
- 150 ml piena
- 100 g Parmas siera
- 50-70 g miltu
- 2 olas
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- 1 sīpols
Pagatavošana
- Samaļ vistas fileju un sīpolu.
- Blenderī liek maltās gaļas-sīpolu masu, pienu, olas, sāli, piparus, sakuļ viendabīgā, gludā masā.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Sieru un miltus pievieno vistas gaļas masai, kārtīgi samaisa.
- Pankūkas cep sakarsētā pannā, augu eļļā.
- Mīklu pannā lej ar kausiņu un izlīdzina ar karoti.
- Pankūkas pasniedz ar skābo krējumu un dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!