Vistas gaļas nageti

Vistas gaļas nageti Foto: Vistas gaļas nageti

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 2 olas
  • 1/2 glāzes piena
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • sāls, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Katru gaļas gabaliņu apsāla, sapiparo un apviļā miltos.
  3. Miltos apviļātos gaļas gabaliņus mērcē pienā, kas sakults ar olu.
  4. Piena-olu maisījumā mērcētos gaļas gabaliņus, kārtīgi apviļā rīvmaizē.
  5. Nagetus fritē nelielās porcijās, pēc fritēšanas liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes