Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes vārīta ūdens
- 3 ēdamkarotes trekna saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 ēdamkarote miltu
- saišķītis zaļumu
- kurkuma, malta paprika, malti melnie pipari, sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas krūtiņu sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Burkānu sarīvē.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Vistas gaļu cep augu eļļā 5 minūtes, pievieno sīpolu un burkānu, sāli, garšvielas, turpina cept 5 minūtes.
- Pielej ūdeni, samaisa, sautē mērci, uz lēnas uguns 20 minūtes.
- Miltus izsijā caur sietu, pievieno mērcei, samaisa.
- Sautē 3 minūtes, pievieno saldo krējumu, uzvāra un noņem no uguns.
- Pievieno sakapātus zaļumus, uzliek pannai vāku, atstāj nostāvēties 20 minūtes.
- Var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai ar piedevām pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!