Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa bez kaula
- 1 sīpols
- 1-2 ķiploka daiviņas
- milti
- 1 glāze skābā vai saldā krējuma
- ūdens
- baziliks
Pagatavošana
- Sakarsētā pannā liek, salmiņos sagrieztu vistas gaļu, cep, kamēr kļūst zeltaina.
- Pievieno sīki sakapātu sīpolu - samaisa.
- Kad sīpoli ir kļuvuši zeltaini, pievieno 2 ēdamkarotes miltu, cep, kamēr viss karamelizējas.
- Pielej mazliet ūdens, samaisa, uzliek pannai vāku, sautē 15 minūtes, uz mazas uguns.
- Kad gaļa jau ir gandrīz gatava, uzlej skābo vai saldo krējumu, pievieno sakapātus ķiplokus, baziliku, sāli, piparus.
- Pasautē vēl 5 minūtes un noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!