Sastāvdaļas
- 350-400 g vistas filejas
- 200-250 g šampinjonu
- 1 sīpols
- 1-2 olas
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
- dilles
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Sēnes sagriež gabaliņos.
- Sīpolu sīki sakapā.
- Pēc daudzuma sēnēm jābūt 2/3 no visas masas.
- Pievieno olas, sakapātas dilles, kartupeļu cieti, skābo krējumu, sakapātu ķiploku, sāli, piparus.
- Visu samaisa un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
- No iegūtās masas veido kotletes, cep pannā, no abām pusēm, uzliekot vāku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!