Vistas gaļas kotletes ar saldā krējuma-valriekstu

Vistas gaļas kotletes ar saldā krējuma-valriekstu Foto: Vistas gaļas kotletes ar saldā krējuma-valriekstu

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas vistas gaļas
  • 50 ml saldā krējuma
  • 8 cm liels purava gabaliņš
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 baltmaizes šķēles
  • sāls, malti baltie pipari
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 50 g sviesta
  • 50 ml piena
  • 50 g valriekstu
  • 2 ēdamkarotes sakapātu kinzas zaļumu
  • sāls
  • 1 ola+1 ēdamkarote piena
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes

Pagatavošana

  1. Malto gaļu samaisa ar sakapātu puravu un sakapātiem ķiplokiem.
  2. Baltmaizes šķēles izmērcē saldajā krējumā, pievieno maltajai gaļai, pieber sāli, piparus.
  3. Maltās gaļas masu kārtīgi samīca un liek ledusskapī.
  4. Sviestu izkausē pannā, uzkaisa miltus, kārtīgi izmaisa.
  5. Pielej pienu, samaisa un uguni izslēdz, tikko sāk vārīties.
  6. Pievieno drupinātus valriekstus, kinzu, sāli.
  7. Malto gaļu un pildījumu sadala 4 daļās, ar mitrām rokām veido kotleti, vidū liek pildījumu. 
  8. Kotleti panē miltos, tad olā, kas samaisīta ar pienu, nobeigumā apviļā rīvmaizē.
  9. Cep nelielā augu eļļas daudzumā, uz vidējas uguns, no visām pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes