Sastāvdaļas
- 500 g maltas vistas gaļas
- 200 g biezpiena
- 50 ml piena vai saldā krējuma
- 1 ola
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
- sāls, pipari
- nesaldinātas kukurūzas pārslas - panēšanai
Pagatavošana
- Malto gaļu samaisa ar biezpienu, olu, dillēm, pienu vai saldo krējumu, sakapātu sīpolu, ķiplokiem, sāli un pipariem.
- Ar mitrām rokām veido nelielas kotletes, apviļā tās kukurūzas pārslās.
- Ja kukurūzas pārslas ir lielas, tās mazliet sasmalcina.
- Cep sakarsētā pannā, eļļā, uz nelielas uguns, 4-5 minūtes no katras puses.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!