Vistas gaļas kotletes ar biezpienu, kraukšķīgā panējumā

Vistas gaļas kotletes ar biezpienu, kraukšķīgā panējumā Foto: Vistas gaļas kotletes ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas vistas gaļas
  • 200 g biezpiena 
  • 50 ml piena vai saldā krējuma
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
  • sāls, pipari
  • nesaldinātas kukurūzas pārslas - panēšanai

Pagatavošana

  1. Malto gaļu samaisa ar biezpienu, olu, dillēm, pienu vai saldo krējumu, sakapātu sīpolu, ķiplokiem, sāli un pipariem.
  2. Ar mitrām rokām veido nelielas kotletes, apviļā tās kukurūzas pārslās.
  3. Ja kukurūzas pārslas ir lielas, tās mazliet sasmalcina.
  4. Cep sakarsētā pannā, eļļā, uz nelielas uguns, 4-5 minūtes no katras puses.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes