Vistas gaļas kotletes ar auzu pārslām

Vistas gaļas kotletes ar auzu pārslām Foto: Vistas gaļas kotletes ar auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas vistas gaļas
  • 1 ola
  • 1/2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
  • 1/2 glāzes piena vai ūdens
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • malta paprika
  • malti melnie pipari
  • sāls
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Olu sakuļ ar pienu vai ūdeni, maisījumu pārlej auzu pārslām un atstāj uz 30 minūtēm.
  2. Sīpolu un ķiplokus sakapā, pievieno maltajai gaļai un samaisa.
  3. Maltajai gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, maltu papriku - visu kārtīgi samaisa.
  4. Pannā uzkarsē augu eļļu, ar karoti liek kotletes.
  5. Cep kotletes no abām pusēm uz lielas uguns, tad uguni samazina un uzliek vāku, cep, kamēr kotletes ir gatavas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes