Sastāvdaļas
- 500 g maltas vistas gaļas
- 1 ola
- 1/2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
- 1/2 glāzes piena vai ūdens
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- malta paprika
- malti melnie pipari
- sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olu sakuļ ar pienu vai ūdeni, maisījumu pārlej auzu pārslām un atstāj uz 30 minūtēm.
- Sīpolu un ķiplokus sakapā, pievieno maltajai gaļai un samaisa.
- Maltajai gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, maltu papriku - visu kārtīgi samaisa.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, ar karoti liek kotletes.
- Cep kotletes no abām pusēm uz lielas uguns, tad uguni samazina un uzliek vāku, cep, kamēr kotletes ir gatavas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!