Sastāvdaļas
- 2 sīpoli
- 800 g vistas filejas
- sāls
- malti melnie pipari
- karijs
- 100 ml saldā krējuma
- rafinēta saulespuķu eļļa
Pagatavošana
- Pannu liek uz plīts, uzlej mazliet saulespuķu eļļas, uz mazas uguns.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, cep eļļā.
- Vistas gaļu vāra, vienlaicīgi sadalot gabalos, sagriež gareniski, tad šķēŗsām pāri šķiedrām.
- Gaļu pievieno ceptajiem sīpoliem.
- Kad gaļas gabaliņi kļūst balti, pieber sāli, piparus, pievieno 1 tējkaroti ar nelielu kaudzīti karija.
- Visu samaisa, 3 minūtes karsē.
- Pielej saldo krējumu, maisot to iztvaicē.
- Uzliek vāku, noņem no plīts, atstāj malā, vāku nenoņem!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!