Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 2 olas
- dažas karotes miltu
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- Korejas burkāni pildījumam
Pagatavošana
- Vistas fileju griež gareniski, pa šķiedrām, 0,5 cm biezās šķēlēs.
- Gaļas šķēles izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Olas sakuļ ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, pievieno miltus - samaisa.
- Masai jāsanāk skābā krējuma biezumā.
- Izdauzītajām gaļas šķēlēm uzber sāli, piparus pēc garšas, virsū liek Korejas burkānus, uz burkāniem liek otru gaļas šķēli.
- Pildīto karbonādi mērcē mīklā, cep sakarsētā augu eļļā, uz pannas.
- Gatavas karbonādes pasniedz karstas, bet, tās būs garšīgas, arī aukstas.
- Karbonādes var pasniegt ar mērci vai kartupeļu biezeni.
- Pildījumu var izvēlēties pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!