Sastāvdaļas
- 700 g vistas filejas
- 4 olas
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 4 ēdamkarotes miltu
- 1 liels sīpols
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež gabalos un izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus, noliek malā.
- Sīpolu sarīvē vai sasmalcina blenderī, pievieno olas, majonēzi, skābo krējumu, sāli, piparus.
- Pakāpeniski pievieno miltus, visu samaisa viendabīgā masā.
- Gaļu mērcē maisījumā, cep sakarsētā pannā, augu eļļā, pannai uzliekot vāku.
- Karbonādes pasniedz ar piedevām pēc savas izvēles, rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!