Vistas gaļas gulašs

Vistas gaļas gulašs Foto: Vistas gaļas gulašs

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 liels sīpols
  • 1 paprika
  • 1 burkāns
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 tējkarotes kečupa
  • augu eļļa cepšanai
  • malti pipari
  • šašliku garšvielas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju noskalo, sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos, liek sakarsētā pannā, uz nelielas uguns cep.
  3. Burkānu sarīvē, pievieno sīpoliem cepties.
  4. Plānos salmiņos sagriež papriku.
  5. Pievieno burkāniem un sīpoliem vistas filejas gabaliņus, samaisa, cep 5 minūtes, tad pievieno papriku.
  6. Bļodā samaisa tomātu pastu, kečupu, sāli, piparus.
  7. Kad vistas filejas gabaliņi kļuvuši mazliet zeltaini, pievieno tomātu pastas maisījumu.
  8. Pielej 2 glāzes auksta ūdens, pieber sāli, piparus, garšvielas, palielina uguni.
  9. Tiklīdz gulašs sāk vārīties, uguni samazina līdz minimumam un turpina sautēt,pannai uzliekot vāku, 15 minūtes. 
  10. Dažas reizes noņem vāku un samaisa.
  11. Pagaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli.
  12. Gatavu gulašu pasniedz ar kartupeļu biezeni vai makaroniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes