Sastāvdaļas
- 450-500 g vistas filejas
- 2 nelieli sīpoli
- 100 g siera
- 200 ml saldā krējuma
- 3 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju mazliet izdauza, sagriež sīkos gabaliņos.
- Sīpolus sakapā, pievieno vistas gaļai, pievieno olu, pieber sāli, piparus - kārtīgi samaisa.
- Veidni ietauko ar daļu saldā krējuma.
- Vistas gaļas masu, liek veidnē, izmantojot ēdamkaroti, veidojot bumbiņas.
- Ja masa liekas pārāk slapja un neturas kopā, pievienojiet miltus.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
- Gatavo mērci pārliešanai - sieru rupji sarīvē, pievieno saldo krējumu, sakapātus ķiplokus - samaisa.
- Pēc noteiktā laika veidni izņem, katru vistas gaļas bumbiņu pārlej ar mērci , turpina cept 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!