Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 1 sīpols
- 1 ola
- 3 ķiploka daiviņas
- 200 ml trekna saldā krējuma
- 150 g cieta siera
Pagatavošana
- Vistas fileju viegli izdauza un sagriež sīkos gabaliņos.
- Pievieno sakapātu sīpolu, pieber sāli, piparus.
- Pievieno putās sakultu olu un kārtīgi samaisa.
- Veidni ietauko ar saldo krējumu.
- No gaļas masas veido bumbiņas un liek veidnē.
- Cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
- Gatavo mērci - sieru sarīvē uz smalkās rīves, pievieno saspiestus ķiplokus, samaisa ar saldo krējumu.
- Izņem veidni no krāsns, pārlej katrai gaļas bumbiņai un turpina cept 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!