Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 300 g sēņu
- 70 g siera
- 3 ēdamkarotes saldā krējuma
- 1 sīpols
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sēnes sagriež gabaliņos un apcep augu eļļā, kopā ar sakapātu sīpolu, nobeigumā pieber sāli, piparus.
- Pievieno sarīvētu sieru, saldo krējumu - visu samaisa.
- Vistas fileju izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
- Vidū liek apcepto sēņu maisījumu, satin ruletē, ja nepieciešams, nostiprina ar iesmiņiem.
- Vistas gaļas ruleti ietin ar augu eļļu ietaukotā folijā.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes, tad noņem foliju un turpina cept 5-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!