Vistas gaļas buljons

Kā pagatavot vistas gaļas buljonu Foto: Vistas gaļas buljons

Sastāvdaļas

  • 1 vista (apmēram 1 kg)
  • 2½ l ūdens
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīlis
  • 1 šķēlīte selerijas saknes
  • 1 sīpols
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītu vistu sadala 6 daļās, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uz straujas uguns uzvāra, noputo, turpina vārīšanu uz lēnas uguns 60 minūtes.
  2. Pieliek uz sausas pannas apbrūninātas, šķēlītēs sagrieztas garšsaknes un sāli, vāra līdz gaļa kļūst mīksta.
  3. Izkāstu buljonu lej tasītēs, pasniedz ar pīrādziņiem, grauzdētam maizītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes