Vistas gaļas alfredo

Vistas gaļas alfredo Foto: Vistas gaļas alfredo

Sastāvdaļas

  • 1 l vistas gaļas buljona
  • 225 g makaronu - bantītes
  • 1 vārīta vistas krūtiņa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1/2 glāzes rīvēta Parmas siera
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 1 dzeltenā paprika
  • 6 bazilika lapiņas
  • 3 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana

  1. Dzelteno, sarkano, zaļo papriku sagriež salmiņos.
  2. Makaronus izvāra vistas gaļas buljonā.
  3. Gatavo alfredo mērci - katlā uzkarsē sviestu un 1/2 tases vistas gaļas buljona, uz vidējas uguns.
  4. Karsē tik ilgi, kamēr sviests ir pilnībā izkusis.
  5. Pievieno sakapātu ķiploku, sāli, piparus, lēni pievieno Parmas sieru.
  6. Ik pa brīdim apmaisot, vāra uz vidējas uguns.
  7. Paprikas cep eļļā 6 minūtes.
  8. Pievieno vārīto vistas krūtiņu, pārlej ar alfredo mērci, karsē 5 minūtes.
  9. Makaronus liek šķīvī, virsū lej mērci ar gaļu un papriku.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes