Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas (šķiņķīši, spārniņi, stilbiņi)
- taukvielas
Marinādei:
- 3 ēdamkarotes 9% etiķa
- 2 ēdamkarotes tomātu mērces
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 ēdamkarotes medus
- 2 ķiploku daiviņas
Pagatavošana
- Marinādes produktus rūpīgi samaisiet.
- Marinādē lieciet vistas gaļu, samaisiet līdz visi gaļas gabaliņi vienmērīgi pārklātos ar marinādi.
- Marinējiet trīs stundas, bet labāk - visu nakti.
- Cepamo veidni ieziediet ar taukvielām, izņemiet gaļu no marinādes un lieciet veidnē.
- Cepiet līdz 170°C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes, līdz vistas gaļa kļūst zeltaini brūna.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!