Vistas gaļa tropu gaumē ar medu

Vistas gaļa tropu gaumē ar medu Foto: Vistas gaļa tropu gaumē ar medu

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas (šķiņķīši, spārniņi, stilbiņi)
  • taukvielas

Marinādei:

  • 3 ēdamkarotes 9% etiķa
  • 2 ēdamkarotes tomātu mērces
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 2 ķiploku daiviņas

Pagatavošana

  1. Marinādes produktus rūpīgi samaisiet.
  2. Marinādē lieciet vistas gaļu, samaisiet līdz visi gaļas gabaliņi vienmērīgi pārklātos ar marinādi.
  3. Marinējiet trīs stundas, bet labāk - visu nakti.
  4. Cepamo veidni ieziediet ar taukvielām, izņemiet gaļu no marinādes un lieciet veidnē.
  5. Cepiet līdz 170°C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes, līdz vistas gaļa kļūst zeltaini brūna.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes