Vistas gaļa skābā krējuma-sinepju mērcē

Vistas gaļa skābā krējuma-sinepju mērcē Foto: Vistas gaļa skābā krējuma-sinepju mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 3-4 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote franču sinepju
  • 1 ēdamkarote miltu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos, cep sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā, 10-15 minūtes.
  2. Ceptajai vistas gaļai pievieno miltus, samaisa, turpina cept 2-3 minūtes.
  3. Pielej verdošu ūdeni, izmaisa,lai nav miltu kunkuļu. 
  4. Pievieno skābo krējumu, samaisa.
  5. Pievieno franču sinepes, samaisa, pannai uzliek vāku, sautē, kamēr gaļa pavisam mīksta.
  6. Ja sautēšanas laikā mērce ir mazliet iztvaikojusi, pievieno liesu saldo krējumu.
  7. Gatavu gaļu pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezputru. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes