Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 3-4 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ēdamkarote franču sinepju
- 1 ēdamkarote miltu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos, cep sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā, 10-15 minūtes.
- Ceptajai vistas gaļai pievieno miltus, samaisa, turpina cept 2-3 minūtes.
- Pielej verdošu ūdeni, izmaisa,lai nav miltu kunkuļu.
- Pievieno skābo krējumu, samaisa.
- Pievieno franču sinepes, samaisa, pannai uzliek vāku, sautē, kamēr gaļa pavisam mīksta.
- Ja sautēšanas laikā mērce ir mazliet iztvaikojusi, pievieno liesu saldo krējumu.
- Gatavu gaļu pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezputru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!