Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 150 g sparģeļu
- 100 ml saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes sinepju
- 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
- Vistas filejas nomazgā, ierīvē ar sāli un pipariem, uzklāj pārtikas plēvi un izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Vistas filejas liek grila pannā un cep no abām pusēm.
- Ceptās vistas filejas liek šķīvī un noliek malā.
- Sparģeļus izvāra tā, lai tie paliktu kraukšķīgi - aptuveni 3 minūtes.
- Sparģeļus izņem no katla un liek ledainā ūdenī, uz 3 minūtēm.
- Ūdeni nolej un atstāj sparģeļus uz dēlīša.
- Katlā lej saldo krējumu, pievieno pētersīļus, sinepes, visu samaisa un liek uz uguns.
- Vāra mērci, tai jābūt biezai un staipīgai.
- Vistas filejas liek pasniegšanas šķīvī, blakus liek sparģeļus, visu pārlej ar mērci.
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos uz šķīvja, tā, no gaļas izdalījusies sula samaisīsies ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!