Vistas gaļa piena mērcē

Vistas gaļa piena mērcē Foto: Vistas gaļa piena mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • 30 g sviesta
  • 1 glāze vārīta piena
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • sāls
  • pipari
  • garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež sloksnītēs, ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Sviestu izkausē pannā, cep vistas gaļu.
  3. Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek vistas gaļu, pārlej ar atlikušo sviestu.
  4. Pienā iemaisa skābo krējumu, garšvielas, pārlej gaļai.
  5. Cep 200°C temperatūrā, 20-25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes