Vistas gaļa piena-ķiploku mērcē

Vistas gaļa piena-ķiploku mērcē Foto: Vistas gaļa piena-ķiploku mērcē

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas gaļas bez kauliem
  • 1 liels sīpols
  • 400 ml piena
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 tējkarotes miltu
  • sāls, pipari pēc garšas
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež īsās strēmelītēs.
  2. Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  3. Gatavo mērci - pienu samaisa ar 1,5 tējkarotēm miltu un sakapātiem ķiplokiem, pieber sāli, piparus, samaisa.
  4. Sīpolu apcep pannā, kamēr tas kļūst viegli zeltains, pievieno gaļu, maisot cep, 5 minūtes, uz vidējas uguns, pieber sāli, piparus.
  5. Pievieno atlikušos miltus, samaisa, turpina cept pāris minūšu.
  6. Uzlej piena mērci, samaisa.
  7. Sautē 5 minūtes, pannai uzliekot vāku, visu laiku turpina maisīt.
  8. Nobeigumā uzkaisa sakapātus zaļumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes